Nyheder

13/11-2019

Vi har fået hvalpe

Lady fødte den 12 november 9 smukke hvalpe. Vi vidste godt hun var tyk, men vi havde ikke forestillede os at hun fødte så mange hvalpe. 

Der er 6 hanner, 5 trefarvet og 2 tofarvet, og 3 tæver, 2 trefarvet og 1 tofarvet. 

Er du/I interesseret i en hvalp, så tøv ikke med at kontakte os. 

Oktober 2019

Lady venter hvalpe

Lady venter hvalpe medio november. Den kommende far er Sweet Courage Apollo, som er vist til venstre på billedet. Vi glæder os mege til det kommende kuld. 

23/4-19

Hvalpe

Vi venter hvalpe i slutningen af maj. De kommende forældre er vores Summer og Sparta. Vi glæder os ekstremt meget til denne kombination. Kontakt os gerne for mere information, eller følg os på vores fb side, hvor vi løbene ligger billeder ind.

BeSniffers Beagles

11/3-2018

Hvalpe

Så fik Lady endelig hvalpe! Dog skete det ved et kejsersnit den 7 marts. Lady havde været i fødsel et stykke tid, men der skete intet så vi tog til dyrlægen, der heldigvis kunne se at der var liv i maven. Der blev udført et kejsersnit, og det viste sig at den ene hvalp, hanhunden, lå fast på vej ned i fødekanalen pga. størrelsen. Alt ente heldigvis godt, og Lady har nu tre hvalpe: to tæver og en hanhund. 

Lady klarer opgaven som mor helt fuldstændig fantastisk og vi glæder os til at se, hvordan hvalpene udvikler sig. 

5 februar 2018

Hvalpe

Der har været ret stille på vores hjemmeside det sidste års tid, men vi har haft meget travlt med at flytte og holde bryllup. 

Men nu er vi ENDELIG klar igen, og vi kan altså nu fortælle at vi vente hvalpe, på Lady. En fantastisk tæve som vi selv har avlet, hvilket gør os ekstra spændte. Det er stadig ret nyt, men allerede nu viser Lady tydelige tegn: maven og patterne hænger og er blevet større, derudover tager hun alt mad hun kan komme til. 

Faren til det kommende kuld hvalpe, bliver i daglig tale kaldt Svennie og er en lækker hanhund, som har charme, selvtillid og lækkert hår. Derudover er han en putte trold og har det mest fantastiske sind, som vi mener vil gå godt i spænd med Lady's. Vi håber derfor at hvalpene bliver helt fantastiske, er du/I interesseret så tøv ikke med at kontakte os. 

1 februar 2017

2 års fødselsdag

A'la Carte kuldet fylder 2 år. 2 ÅR!! Wow sikke som tiden går, og nøj hvor har de været små. Tænk at få to år siden kom 5 fantastiske hvalpe til verden. 5 hvalpe som i dag har de bedste familier, og vi er så heldig at vi ser dem med jævne mellemrum og hører fra dem tit. Det er tydeligt at se, når de er samlet at de er søskende. Lady har vi jo selv beholdt, og vi glæder os til at hun selv skal have hvalpe i år forhåbentlig. 

31 december 2017

Farvel til 2016

Sidste dag i år 2016, og sikke et år. Der har desværre været meget stille på hjemmesiden i år - det beklager vi. Vi havde en forventning af at vi skulle have endnu et kuld hvalpe på Smiley. Hun blev parret med en skøn hanhund, men sådan skulle det ikke det. I stedet for at have hvalpe i maven, vidste det sig at Smiley havde en virkelig seriøst omgang livmoderbetændelse, og efter et visit ved dyrlægen blev hun akut opereret, med en besked om at det ikke var sikkert at vi ville få hende med hjem, så svag var hun. Men Smiley viste sig fra hendes stærke side og overlevede. De efterfølgende 3 måneder var enormt hårde; Smiley så ikke ud til at få det bedre, trods medicin og en masse ro og kærlighed, dyrlægen havde nærmest givet op på hende. Vi valgte at gå alternative veje og gav hende diverse vitaminer, mineraler og olier og i løbet af august og september blev hun mere og mere frisk. I dag er hun 100% frisk og lever sin anden ungdom, og er lidt uovervindelig (men hvem vil ikke være det, når man har set døden i øjnene :D). 

Eftersom at vi ikke kan avle på Smiley mere, valgte vi at få en ny tæve: Summer. Hun skal indgå i vores fremtidig avl, når hun selvfølgelig bliver gammel nok. Vi glæder os meget til 2017, hvor vi flytter i vores eget hus og vi forhåbentlig får et kuld hvalpe på Lady. 

Udover at 2016 har været et hårdt år, så har både SMiley og Lady klaret sig super godt schweiss mæssigt og blev sølv og bronze hund på 3 timers/400 meter spor. Johnson har hold pause fra konkurrencer, men der bliver trænet ihærdigt. 

Oktober 2017

Udstilling

Vi har haft nogle rigtig gode udstillinger i efteråret, med både Summer og Lady. Summer har vundet BEDSTE BABY hver gang hun har stillet op, og har simpelthen opført sig så exemplarisk. Hun elsker at præstere og oser af charme, selvtillid og lækkert hår. Lady har også klaret sig rigtig godt. 

1 september 2017

Ny hund

Vi har fået ny hund i familien: Sweet Courage Midsummer Dream, som i daglig tale bliver kaldt Summer. Vi har købt hende ved Kennel Sweet Courage, ved Per og Karen. Vi glæder os meget til at se hvad fremtiden bringer for denne lille trold. 

30/3-16

To første pladser

Lady og Smiley var til deres første sporprøve i Dronninglund søndag d. 27 marts. De gik begge et 3 timer/400 meter spor og bestod hver med en 1. præmiering. 

Vi er så stolte af begge vores dejlige tøser, og de holder nu lidt fortjent ferie inden de skal begynde træningen på overnatningsspor. 

14/3-16

Prøver

Nu er alle hundene blevet tilmeldt schweiss prøver: Smiley og Lady er begge tilmeldt 3 timer/400 meter om små 2 uger, og Johnson er tilmeldt 20 timer/1000 meter i starten af april.

Vi glæder os og håber at alle hunde gør det godt.

29/2-16

Aktiv søndag

Igår nød vi det gode vejr, og brugte dagen med hele flokken. Vi havde lagt spor til Lady og Smiley, hvilket de begge gik helt super godt. Dennis er i skarp træning, da begge tøser skal til deres første schweiss prøve i slutningen af marts, og hvis de går med den indsats de gør til træning så skal det nok gå. 

Da vi var færdige i skoven, kørte vi til stranden og gik en lang tur med dem alle sammen. Vesterhavet var en sjælden gang rolig, og solen varmede. Hundene fik leget og løbet i det dejlige sand. En aktiv dag, som resulterede i tre stks trætte beagler.

22/2-2016

Hvalpe

Vi forventer at få tidlig sommer hvalpe. Vi går lige nu og venter på at Smiley skal gå i løbetid, og håber hun snart gør det. Hvis I er interesseret i at høre mere omkring dette kommende kuld, så er I meget velkomne til at kontakte os. 

20/2-16

Svømning

Vi har nu prøvet at have vores hunde ude at svømme, i en hunde svømming pool. Vi har længe ledt efter en aktivitet til dem, hvor de kunne komme til at bruge nogle andre muskler end dem de bruger når de går tur/schweiss. 

Alle hunde nød det, men det krævede dog en smule overtalelse da de skulle i vandet den første gang. Det tog hver hund en tur eller to, før de fandt ud af hvad de skulle gøre for at komme fremad og især at undgå at få vand i hovedet. De havde alle redningsvest på til at starte med, da det gjorde det lettere for dem at holde sig oppe og det derfor ikke ville være så stort et chok, som hvis de havde været uden. Johnson gjorde det så godt, at han fik lov at svømme en tur uden, og det klarede han til UG.

De var alle trætte i nogle dage efter, og det er i hvert fald ikke sidste gang de skal til svømning!

19/1-16

Udstilling Løkken

Vi havde en rigtig god udstillings weekend med vores dejlige tøser i weekenden. Smiley blev placeret som nr. 2 i åben klasse lørdag, og Lady blev 3. bedste junior tæve. Vi har haft nogle rigtig glade hunde, som virkelig har elsket at være i centrum i weekenden. Især Smiley har flyttet sig enormt meget, og vi ser nu frem til den næste udstilling i februar!

Ladys og Smileys kritikker er kommet ind under deres udstillingsresultater. 

15/1-16

Udstilling

Weekenden byder på årets første udstilling, og vi er nærmest på hjemmebane! Det er klub udstilling i beagleklubben, og lørdag aften er der fest hvor 2015's vindere bliver hyldet. Her skal Johnson præmieres i schweiss regi som årets guld schweiss hund 20 timer/600 meter. Lady skal udstilles begge dage i juniorklassen og Smiley skal udstilles i åbenklasse begge dage. 

Vi ser frem til en dejlig weekend fyldt med masser af dejlige hunde og mennesker.

10/1-16

Kommentarer

Vi har modtaget en del mails fra mono.net om at der er blevet kommenteret en del på vores nyhedsopslag. Desværre kan vi ikke læse dem som det ser ud nu, og vi har derfor ændret måden, hvorpå der laves kommentarer. Man skal nu logge ind via facebook, har man ikke sådan en bruger, er man mere end velkommen til at sende os en mail.

4/1-16

Guld Schweiss hund

Johnson skal igen præmieres for sin prøve i schweiss i foråret 2015. Her gik ham og Dennis en 20 timer/600 meter, og opnåede en 1. præmie. De har opnået højst mulige point for alle hunde der har taget samme længe prøve, og er derfor GULD SCHWEISS hund på 20 timer/600 meter. Vi er så stolte! Dennis og Johnson fortsætter træningen!

26/11-15

Herning

Beklager for den sene opdatering på vores udstilling i Herning, vi har haft lidt travlt herhjemme!

Den internationale udstilling i Herning gik LANGT over hvad vi havde turde håbe på. Lørdag vandt Smiley åben klasse med CK ud af et felt på 10 hunde, Lady havde sin sidste dag i hvalpeklassen, Johnson var en rigtig guttermand mod Sasha som viste ham frem til juniorhandling. Søndag var Lady rykket op i ny klasse; juniorklassen og her blev hun 3 bedste tæve med excellent ud af 9 hunde. 

Vi havde en fantastisk tur fyldt med en masse dejlige oplevelser med vores fantastiske hunde, og vi glæder os endnu mere til næste udstilling som ligger i januar!

25/10-15

Udstilling i Herning

Vi træner rigtig meget herhjemme i disse dage, for at få alle hundene klar til den internationale udstilling i Herning næste weekend. Johnson gør comeback, og sikke en udvikling der er sket med ham! Han har ikke været udstilliet i godt halvandet år, da vi ikke syntes at han hang ret godt sammen, og lignede en forvokset teenager. Men vi tror og håber på at Johnson gør et stærkt comeback! Han ser "færdig" ud, og vi synes selv at han er en fantastisk hund!

Billederne er begge af Johnson. Det øverste er fra hans sidste udstilling, så det er godt halvandet år gammelt, og det nederste er taget dags dato. Man kan tydeligt se en forskel! 

28/9-15

Udstilling i Herning

Vi er nu tilmeldt årets sidste udstilling, nemlig den internationale i Herning weekenden den 31/10-1/11 2015.

Vi har tilmeldt alle beaglerne, Günter skal på ferie hos mine(Karolines forældre). Johnson er tilmeldt brugshund klassen samt junior handling lørdag den 31/10, her skal et vennepars datter gå med ham, både i ordinær klasse samt selvfølgelig junior handling. Søndag er han tilmeldt i åbenklasse. 

Smiley er tilmeldt i åbenklasse begge dage. Lady er i hvalpeklasse lørdag den 31/10, men falder på aldersgrænsen så søndag den 1/11 er hun i junior klasse. 

Vi glæder os rigtig meget til en dejlig weekend i Herning, som står fuldt ud i hundenes tegn! 

1 kommentar(er)

Klik her for at skrive en kommentar

Skrevet af

21/9-15

Legedate

Igår, søndag den 20 september, havde vi aftalt en lege dag med nogle af Lady's søskende. Det endte med at blive en næsten ren tøsetur. På billedet fra venstre mod højre: Johnson, Lady, Tico og Vera. Vi mødtes alle sammen ved Tverstedsøerne, hvor der er en dejlig stor hundeskov, hvor alle hundende nød at kunne løbe frit rundt og bruge deres næser.

Både Vera og Tico er blevet så store, og trives begge rigtig godt og er blevet så store. Hvalpene bliver snart 8 måneder, og man kan tydeligt se at de er i familie når de står ved siden af hinanden. Alle tre har stor personlighed, som alle beagler, og de har et glimt i øjet så man ved de er ude på ballade. Men skønne det er de! 

Efter hundende havde fået lov at lege og var blevet trætte, var det tid til kaffe og kage for os ejere, der kunne nyde nogle trætte hunde. Vi kunne især mærke at Lady var meget træt søndag aften. Helt klart en dag ,der skal gentages!

20/7-2015

VSS

Den 17 og 18 juli var vi til udstilling på VSS på Reersø camping. VSS er en uge, der bliver afholdt hvert år af beagleklubben, hvor der er fyldt med en masse hygge og sjov med beaglerne. VSS bliver så afsluttet med udstilling fredag og lørdag, og her havde vi Lady og Smiley med.

Det gik godt begge dage med begge tøser, men især lørdag blev rigtig god: Lady blev BEDSTE BABY på udstillingen. Dette er vi enormt stolte over, både fordi vi mener hun er den bedste lille tøs, men også fordi hun er vores første avl. Dommeren kom med en skøn kommentar da hun vandt: Very, very nice little bitch you've got! Lækker kommentar at få!

Hvis i trykker på linket kan i se, hvordan det foregår i ringen:

 

Lady i ringen

30/6-2015

Godkendelse af kennelnavn

Vi har ENDELIG, efter at have ventet i rigtig langtid, fået godkendt vores kennelnavn. Det kommer til at hedde BeSniffers Beagles, i stedet for Sniffers Beagles da det lå for tæt op af et andet kennelnavn et sted i verden. Vi er dog rigtig glade! 

Nu skal vi bare have kontaktet DKK så vi kan få omregistreret vores A'la Carte kuld med kennelnavnet. 

15/6-2015

Norge tur

Den 12-14 juni tog vi til Norge med Lady og Johnson, fordi Johnson skulle på schweiss prøve der. Prøven gik ok, og Dennis og Johnson fik en flot 2 præmiering for sporet. Dette var rigtig godt, da det var deres første udenlandske prøve og et terræn de slet ikke er vant til at gå i. 

Det indebar at de skulle igennem en mindre flod, mere bakkede end de plejer og et generelt mere hårdt terræn. Johnson og Dennis var begge rigtig trætte efter sporet, men rigtig godt tilfreds.

Vi fik på turen set en masse rigtig flot natur, og nød at bo lige ud til vandet samt at kunne lufte Lady og Johnson i så flot en natur.

Vi skal afsted igen næste år, og håber på en første plads!

7/6-2015

Skue i Vadum

Den 6 juni havde vi Johnson, Smiley og Lady med på skue i Vadum. Det var Lady's første udstilling, og en form for general prøve for hende, inden vi skal på udstilling i Vejen den 20-21 juni. Lady klarede det hele til UG. Hun var ligeglad med alt, og var så god i udstillingsringen og fulgte bare med glad og tilfreds. 

Alt i alt var skuet rigtig godt. Smiley blev BIM -Bedst i Modsat, og var så fantastisk at have med. Johnson blev bedste brugshund på hele udstillingen. Lady endte som bedste baby. Rigtig god general prøve. 

2 maj 2015

Schweiss prøve

Dennis og Johnson var lørdag den 2 maj til deres anden schweiss prøve nogensinde. Her skulle de gå et spor på 20 timer/600 meter, altså sporet havde ligget i 20 timer inden de gik det, og det var 600 meter langt. 

De bestod prøven med en 1 præmie, hvilket vil sige at de nu kan gå imod næste mål: 20 t/1000 meter.

Vi er enormt stolte af vores dejlige Johnson. Dennis har brugt rigtig meget tid på at få ham trænet og gjort klar, og derfor er det endnu mere skønt når det så lykkes.

13 april 2015

Efter hvalpe salg

Vi er nu kommet os oven på, både at have haft 5 rigtig dejlige hvalpe men også at have solgt 4 af dem. Vi er ikke bleg for at indrømme, at det at have hvalpe, er ikke noget man bare lige gør. Det kræver enormt meget, ikke mindst af Smiley (moren) men også af os. Især da hvalpene begyndte at ville ud af kassen. Jo mindre interesse Smiley fik i hvalpene, jo mere flyttede hvalpene jo fokus over på os, da vi blev dem der kom med maden, og dem der ville kæle for dem. 

Nok er det hårdt at have hvalpe, men vi gør det igen. Dog ikke næste gang Smiley går i løb, da hun har gjort et kanon godt stykke arbejde, og det er hårdt for hende at have haft hvalpene. Nu ved vi også begge to, hvad det kræves af tid for at have en flok hvalpe, så vi vil være mere klar næste gang. 

Princesse, Suzette, Champagne og Diplomate har alle fået 4 fantastiske familier. To af hvalpene er kommet til Vestbjerg, en til Hirtshals og en til Sorringe, nær Århus. Vi har hørt fra alle hvalpene, og de har det alle godt og er begyndt at være tilpas og dermed begyndt at lave ballade. De er vel beagler ;-) 

Lady, som vi selv har beholdt, er også ved at være en rigtig bølle. Nok er man den mindste og yngste i flokken, men derfor vil hun stadig gerne slås både med mor Smiley og Onkel Johnson. Som billedet viser, så er hun pt sødest når hun sover. VI planlægger at præsentere schweiss for hende, i løbet af den nærmeste uge. Udstillingsmæssigt får hun hendes debut til sommer. 

26 marts 2015

Vaccine og id mærkning

Hvalpene har de seneste dage oplevet en hel masse! Først var vi en tur ved dyrlægen, for de kunne blive sundhedsundersøgt og blive vaccineret. Heldigvis var alle hunde sunde og raske! Igår kom Steen, som er id mærker for DKK, og skulle chippe de små. Hvalpene var ret seje, til trods for den store nål, og der kom knap nok lyd ud af dem. 

Vi kan mærke mere og mere på hvalpene, at de nu er klar til at komme ud til deres familier, de trænger til at opleve en masse nye ting. Smiley er i hvert fald ved at være ret træt af, at de bider i hende og hun gider dem ikke rigtig mere. De første to hvalpe bliver hentet på søndag, og de sidste to i næste uge. 4 rigtig skønne familier vil få sig nogle rigtig dejlige hvalpe, hvis vi selv skal sige det. 

9 marts 2015

Alle Solgte

Vi har i dag solgt den sidste tæve, og alle hvalpe er nu blevet solgte. Der har været rigtig meget efterspørgsel på dem, men 4 familier har valgt og ikke mindst har Smiley valgt, hvem hendes hvalpe skulle hjem til. 

Vi beholder selv tæven: Surprise My Lady.

4/3-2015

Interessen

Vi er meget beæret og stolte over al den interesse, der har været for vores skønne hvalpe. Vi havde slet ikke regnet med den interesse, men det betyder jo også at I som er interesseret også kan se den kvalitet i hvalpen, som vi selv kan. 

Vi har valgt at beholde en af tæve hvalpene selv, og da vi endnu ikke ved hvilken som vi beholder. Den tæve vi beholder, skal indgå i vores kommende kennel som avls tæve, men også selvfølgelig som en stor del af vores familie. Vi har allerede en kærlig familie som har reserveret en af tæverne og vil vælge efter vi har besluttet os. Der er 1 tæve tilbage.

For os betyder det meget, at de hvalpekøbere som allerede af været på besøg og som kommer, kan se og mærke at vores hvalpe har det godt, og vi bliver så enormt stolte når vi får beskeder og folk giver os ros efter besøg hos os. Vi er glade for dem som vil komme på besøg, og siger TAK, både til dem som allerede har reserveret en hvalp, men også tak til dem, hvor det ikke blev til noget. Tak fordi i alle tager jer tid, viser interessere og også synes at vores hvalpe er helt fantastiske. For det gør vi.

28/2-2015

Salg

Vi har i dag lavet en reservations aftale med en familie i Hirtshals, om køb af en af tæve hvalpene. 

16 februar 2015

Navne

Så har hvalpene fået deres navne: Couronne d'amandes Princesse Margaretha, Marquise Au Champagne, Surprise My Lady, Pudding a' la Diplomate, Crêpes Suzette. Vores første kuld er som det står: et A'la Carte kuld, altså et menu kuld. I stedet for det næsten obligatoriske "a-kuld", har vi valgt denne vej i stedet. Dennis er jo kok, så navnene var nemme at finde. Der er også kommet nye billeder af hver af hvalpene, som ligger under "A'la Carte kuldet", (klik på linket, for at kommer derhen). 
Hvalpene blev søndag den 15/2 2 uger, og er begyndt at få øjene, nogle mere end andre. Samtidig er de også begyndt at blive meget mere aktiv, så det var svært at tage billeder i dag! De er begyndt at vise hver deres personlighed, en opdatering på den kommer om en lille uges tid, når vi selv har lært dem lidt bedre at kende. Nyd billederne, de var en kamp at få i kameraet.

A'la Carte kuldet

2/2-2015

DKK-opdræt

Vi kan nu kalde os for et DKK opdræt. Efter at jeg (Karoline) har været på kursus hele weekenden i Fredericia, og har bestået uddannelse er vi nu  godkendt til at være et DKK opdræt. Vores hvalpe bliver derfor registreret hos DKK.

26/1-14

Smiley højdrægtig

Der er nu en uge til at Smiley skal have hvalpe, og som det ses på billederne er hun blevet stor! :) Hun vejer nu 18 kilo, og har taget 4,5 kilo på under sin drægtighed, men vi regner med, der kommer et par kilo mere i løbet af den sidste uge. Vi mærker stortset ikke på hende at hun er blevet så tyk som hun er, andet end at hun ikke gider gå så lange ture som vi plejer, også er hun enormt sulten hele tide:) Fødekassen er på plads i hjørnet af stuen, så hvalpene bliver udsat for al hverdags støjen! Vi glæder os til vores første kuld hvalpe kommer.

17/1-15

Januar fest og hædring

I dag var vi til januar festen i beagle klubben, hvor Dennis og Johnson skulle hædres. De er blevet ÅRETS GULD SCHWEISS hund, på 3 timers/400m. Vi er enormt stolte over dette, og ser frem til en masse schweiss træning i 2015.

15/12-14

Johnson årets guldhund

Som billedet så tydeligt beskriver, er Johnson blevet årets guld schweiss hunde i 3 timers/400 meter. Dette vil sige han er den hund som har gået det bedste spor, af netop den type i hele beagle klubben i 2014. Vi er enormt stolte, og det har givet Dennis et dejligt klap på skulderen om at det han arbejde med, er det rigtige. Vi skal til Skærbæk i januar, hvor Dennis og Johnson skal have overrakt en fin pris for deres flotte resultat. 

Der bliver dog flittigt trænet videre, mod en kommende 20 timers/600 meter. 

1/12-14

Parring

Vi har lige fået en sms med billed af at Smiley nu her blevet parret med Severin Blake of Glory. Parringen gik godt, og Serverin og Smiley fandt hurtigt kemien :) Hun vil blive parret de næste par dage også, for at sikre gevinsten.

Vi forventer hvalpe omkring den 1 februar 2015.